Burada Anroid Deneyimizi Mükemmeleştiricek Uygulamalar ile ilgili bir yazı paylaştık.

29.03.2016 15:15
Mobil cihaz kullanıcılarının çoğu Android işletim sistemi kullanıyor ve bu durum
sanıyorum ki uzun yıllar böyle devam edecektir. Akıllı telefonların bu kadar popüler hale gelmesindeki en büyük paya sahip olan Android işletim sistemi, Google'ın geliştiriciliğinde günden güne gelişiyor ve milyonlarca kullanıcıya ulaşmış durumda. Google bu işletim sistemini açık kaynaklı olarak geliştirdiği için Android kullanan milyonlarca kişi içerisinde hiç kimsenin yaşadığı Android deneyimi tamamen aynı değil. Android'in sevmediğiniz özelliklerini, değişmesini istediğiniz yönlerini farklı uygulamalar indirerek değiştirebilmeniz mümkün.

Bu haberimizde Android'in sevmediğiniz bazı özelliklerini değiştirmenizi, deneyiminizi özelleştirmenizi ve daha rahat bir kullanıma ulaşmanızı sağlayacak olan bazı uygulamaları tanıtacağız.

 App Surfer



Telefonunun hafıza alanı doldurmak istemeyenler için geliştirilmiş App Surfer, tek kelimeyle mükemmel bir uygulama. Bu uygulama sayesinde boyutu büyük olan uygulamaları telefonunuza değil, App Surfer'ın cloud'una yüklüyorsunuz ve buradan kullanıyorsunuz. App Surfer'ın cloud'unu kullanmak için uygulamayı indirmeniz ve kayıt olmanız yeterli.

 fooView



fooView daha hızlı işlemler yapabilmenizi sağlayan ve her an elinizin altına olan bir uygulama. Bu uygulama sayesinde çevirileri hızlı bir şekilde yapabilir, internette arama yapabilir veya diğer şeryleri gerçekleştirebilirsiniz. Eğer pratik bir Android kullanımı istiyorsanız bu uygulamayı indirmenizi kesinlikle tavsiye ederim.

 Parallel Space



Uygulama ve oyun oynayan kişilerin kullanabileceği bu uygulama, birden çok hesap açmanızı sağlıyor. Clash of Kings gibi oyunlar oynuyorsanız Parallel Space'i kullanmanızı öneririm.

 DroidID



Mac kullanıcılarının kesinlikle kullanması gereken bu Android uygulaması, telefonunuzdaki parmak okuyucu sayesinde Mac'inizi açmanızı sağlıyor. iOS'teki MacID uygulamasının Android sürümü olan bu uygulama, sadece Marshmallow'da çalışıyor.

 NetGuard



Uygulama kullandığınız sırada karşınıza çıkan reklamlardan bıktınız mı? O halde tek yapmanız gereken NetGuard'ı indirmek! Uygulamaların içerisindeki reklamları engelleyebilme becerisine sahip olan NetGuard, oyun oyanayan kişilerin vazgeçemeyeceği uygulamalardan birisi.

 Uygulamaları Buradan İndirebilirsiniz






Kaynak: http://www.webtekno.com/