SON YORUMLAR

Breaking News

5.8 İnçlik Kavisli iPhone Geliyor!

Burada 5.8 İnçlik Kavisli iPhonenin geleceği hakkında bir yazı paylaştık.

29.03.2016 15:09
Apple'ın ürettiği telefonların hepsinin dış görünüşleri birbiriyle aynı ve bu durum bazı iPhone kullanıcılarını bile bıktırdı. Müşterilerine iyi bir görsellik sunmayı sevenApple, bazı kaynakların söylediğine göre 2017 senesinde klasik iPhone tasarımından çok daha farklı bir tasarım kullanmayı hedefliyor.

Apple ürünleri ve teknolojileri ile yakından ilişkisi olan "AppleInsider" isimli haber sitesi, Apple'ın 2017 senesinde kavisli ekrana sahip olan bir iPhone modelini piyasaya süreceğini duyurdu. Bu iPhone modelininAMOLED, 5.8 inch ekrana sahip olacağı da söylentiler arasında yer alıyor. Kavisli ekran kullanan bir iPhone modelinin Samsung Galaxy S7 Edge şeklinde ekrana sahip olacağını düşünüyorum. Böyle bir ekran her şeyden önce dayanıklılık gerektirir. 


Apple'ın yeni iPhone planlarından bahseden ve bu planları değerlendiren analiz uzmanı Ming-Chi Kuo, Apple'ın kendi AMOLED ekranını üretebileceğinden de bahsetti. Önceki açıklamalarında "Apple 2019 yılına kadar kendi AMOLED ekranını üretemez, mümkün değil" şeklinde sözler söylemiş olan Ming-Chi Kuo, yeni açıklamalarında bunun tam tersini söyledi. Apple'ın yıllardır AMOLED ekran kullanacağı yönünde söylentiler var ve bu söylentilerin hepsinin boş çıktığını görmüştük. Belki de söylentilerin doğru olmamasındaki neden, Apple'ın kendi ekranını üretmek için doğru zamanı beklemesidir.

Apple'ın her zaman yazılımı ön planda tuttuğunu biliyoruz. Bu nedenle iPhone'un tasarımında yapılacak köklü bir değişim, sektördeki dengeleri tamamen değiştirebilirdi.

Kaynak: http://www.webtekno.com/

Hiç yorum yok